Thursday, 15 August 2019

Mek Zumbie 2k19 August Giveaway

Okay semua, yang mana lemau nak update blog selepas makan daging korban banyak-banyak tu, jom kita join Giveaway (GA) dari blogger Mek Zumbie ni.

 Mek Zumbie 2k19 August Giveaway
Cara untuk menyertai GA ni senang sangat:

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog Cik Zumbie ni.

2. Anda perlu follow dua instagram Cik Zumbie which is I AM TRACEY, lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, anda kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri asal di blog Cik Zumbie. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then anda kena komen kat entri blog asal dengan maklumat:

(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.

(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya Cik Zumbie senang nak check nanti hhuhuhu)

Mudah kan cara nak sertai GA ni.

Apa hadiah yang Mek Zumbie nak berikan untuk pemenang GA ni?

Cekyat pun tak tahu sebenanrnya sebab Mek Zumbie belum update lagi pasal hadiah. Cuma, yang dimaklumkan 10 pemenang akan dipilih melalui sistem undian.

Mana tahu rezeki kita semua kan. 

Jom la meramaikan penyertaan GA ni :-)

14 comments:

  1. Selamat berGA Yatt. Kak Feni singgah BW ni.

    ReplyDelete
  2. Good luck untuk giveaway ni :)

    ReplyDelete
  3. Good luck.. ma pun Ada join gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..ye ke mamapp.. mn tahu ada rezeki kita kan..hehe

      Delete
  4. tadi singgah blog mekzumbie, jmpa list peserta GA. terus blogwalking sini. Semoga murah rezeki

    Jemput ya cuci2 mata ke https://theathra.blogspot.com kalau free nnti :D

    ReplyDelete
  5. singgah BW sini ya. Jemput singgah https://sayasukala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. baru sempat nak blogwalking peserta giveaway ni. https://thejagungspirasi.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.