Saturday, 24 August 2019

Segmen : Refresh My Bloglist

Hujung minggu macam ni, kita cuba memeriahkan segmen atau giveaway kawan-kawan blogger je la.

Hari ini Cekyat join satu segmen yang bertajuk Refresh My Bloglist oleh blogger THISNI3ZA


Syarat untuk join segmen ni tak susah pun

Cuma perlu ikut arahan di bawah sahaja:

1. Buat 1 entry tajuk --> SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST

2. Tempek banner meriah kat atas tu dgn back link kan ke entry asal blog THISNI3ZA.

3. Then tinggalkan link entry anda di entry asal tersebut

Pemilihan pemenang adalah secara rawak yang akan ditentukan oleh pemilik blog berkenaan. Seramai 20 blog yang akan dipilih.

Dan, yang best nya adalah akan ada hadiah misteri juga kepada yang terpilih.

Jadi, apa yang ditunggu lagi. Jom la memeriahkan segmen ni bersama-sama.

Kita support each other gitu. hehe

8 comments:

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.