Thursday, 8 August 2019

Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway

Haiii. Join giveaway lagi kali ni.

Giveaway ke empat yang Cekyat sertai kali ni.

Jom kawan-kawan sertai GA kat blog shuhaidasaad.com ni.

Cara nak sertai pun mudah sangat. Rugi tau kalau kawan-kawan tak join sama-sama dengan Cekyat ni.

Memang kalah tu rezeki masing-masing. Betul tak?

 suhaidasaad.com 3rd giveaway

Terma dan Syarat :
1. Follow blog shuhaidasaad.com
2. Buat satu entri bertajuk Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog shu.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Mudah kan syarat-syarat penyertaan yang blogger shu berikan ni. Just follow her blog sahaja.

Apa hadiah yang di janjikan?

Antara hadiah yang akan menjadi kepunyaan pemenang yang bertuah ialah:-

Hadiah Pertama : Dhia Cotton

Hadiah Kedua : Bawal Merdeka Mirabelle
Hadiah ketiga dan keempat akan di umumkan kemudian dan para pemenang yang dipilih adalah secara random oleh empunya giveaway.

Selamat berjuang kawan-kawan yang menyertai GA ini.

4 comments:

  1. Good luck. Semoga murah rezeki sis...
    Blogwalking dari https://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam Ahad, jemput ke blog shu tengok senarai pemenang.. :D https://www.shuhaidasaad.com/2019/08/para-pemenang-shuhaidasaadcom-3rd.html

    ReplyDelete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.