Tuesday, 24 September 2019

Pelembab Muka Terbaik Untuk Semua Jenis Kulit dari Youth Shaklee

Pelembab muka merupakan produk penjagaan kulit muka yang sangat penting dalam rutin harian seorang wanita.

Ia merupakan langkah ketiga dalam rutin harian selepas membersih muka dan menyapu penyegar (toner).

Teknologi penjagaan kulit Youth Shaklee telah menyediakan khusus untuk masalah kulit yang spesifik dan ianya membantu memberi penyelesaian lengkap tanpa mengira lokasi anda dimana.

Baca sini:

2 lebih Baik Daripada 1

Apakah yang dimaksudkan dengan itu dari sudut penggunaan pelembab muka?

Shaklee telah menyediakan 2 jenis pelembab dalam rangkaian penjagaan kulit muka Youth. Ianya amat sesuai untuk semua jenis kulit tanpa mengira usia.

1. Youth Age Defense Moisturizer - SPF 50

Pelembab muka yang telah diformulasi dengan pelindung kulit (sunscreen SPF 50) membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari.

Pelembab muka ini sangat di sarankan untuk diaplikasi sekiranya anda berada diluar rumah bagi melindungi kulit muka daripada pencemaran alam sekitar yang membahayakan seperti sinaran matahari dan pencemaran lain.

Fungsi Youth Age Defense Moisturizer - SPF 50

  • Melembab dan meningkatkan tona kulit secara keseluruhan
  • Melindungi kulit daripada pancaran sinaran matahari UVA / UVB, SPF 50 yang berspektrum luas.
  • Melindungi kulit daripada radikal bebas.

2. Youth Moisture Lock Day Cream

Pelembab ini baharu sahaja di lancarkan pada awal September 2019. Merupakan produk terkini dalam rangkaian penjagaan kulit muka Youth Shaklee.

Apa yang menariknya ialah pelembab muka ini disarankan untuk diaplikasi apabila anda berada di rumah atau lokasi yang tidak mendedahkan anda kepada sinaran matahari seperti di dalam pejabat.

Youth Moisture Lock Day Cream membantu mengdidratkan untuk membantu mengekalkan tahap kelembapan kulit untuk menjadikan kulit lebih lembut dan halus.

Fungsi Youth Moisture Lock Day Cream:-

  • Membantu menguncikan kelembapan kulit dan sangat sesuai untuk kulit jenis kering.
  • Penghidratan mendalam dan mengekalkan kelembapan kulit muka.
  • Ianya bersifat menenangkan dan membantu mengurangkan penampilan garisan halus dan kedutan di muka akibat kulit kering.
Baca sini:

Promosi Perfect Pair Shaklee

Sebagai meraikan pelancaran Youth Moisture Lock Day Cream sebagai produk baru dalam rangkaian Youth Shaklee, pihak syarikat bersetuju untuk menyediakan promosi kombo pelembab yang dinamakan Pomosi Perfect Pair.

  1. Youth Age Defense Moisturizer - SPF 50
  2. Youth Moisture Lock Day Cream
Harga Normal : RM453.75
Harga Promosi : RM373.75

Penjimatan : RM80.00

Sekiranya anda masih lagi menginginkan harga yang lebih murah, kami sarankan anda berdaftar sebagai Ahli Shaklee segera kerana Promosi Perfect Pair ini hanya sehingga penghujung September 2019 sahaja.

Kelebihan Promosi Perfect Pair

  • 100% berasaskan tumbuhan
  • Tidak mengandungi pewarna
  • Tidak mengandungi pewangi
  • Bebas daripada 1,500 bahan bahaya
  • Telah diuji oleh Ahli Oftamologi
  • Diuji juga oleh Ahli Dermatologi
  • Hypoalergenik
Pengalaman Sebenar Puan Nurul Amelza Kamel Menggunakan Youth Perfect Pair

"Penggunaan pertama Youth Moisture Lock Day Cream telah membuatkan saya jatuh cinta. Teksturnya yang amat ringan membuatkan ianya mudah diserap kedalam kulit.

Perkara terbaik ialah kulit saya menjadi lebih lembab dan lebih lembut dalam hanya beberapa hari sahaja. Tiada lagi hari yang mana saya merasai kulit saya lebih tegang dan kering bila berada dalam bilik berhawa dingin.

Sebagai jurutera lapangan, saya selalu terdedah kepada matahari. Dengan Youth Age Defense Moisturizer - SPF 50, ia memberikan saya perlindungan SPF yang maksimum di mana saya tidak mengalami kulit meradang dan gatal dengan kerap. Ini kerana ia melindungi kulit saya dari dehidrasi melampau serta kerosakan akibat pancaran sinaran matahari."

Sekiranya anda berminat dan ingin mencuba produk Youth Skincare Shaklee, anda boleh hubungi kami di talian 019-397 9157 untuk maklumat lanjut dan tempahan.

20 comments:

  1. Replies
    1. betul.. Toner tu penting untuk kecilkan pori :-)

      Delete
  2. mcm2 produk baharu dari Shaklee. Teruskan meniaga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya abam kie. in sha allah akan terus sebarkan manfaat :-)

      Delete
  3. Assalamualaikum,
    membalas kunjungan. saya doakan moga tercapai cita-cita di dalam perniagaan. Ameenn ya Rabb.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. betul tu..special orang kata. dah cuba, makin lagi rasa special :-)

      Delete
  5. Antara pelembap yang saya guna juga Youth ni, lagi2 bila keluar rumah bawah terik matahari memang terjaga kulit alhamdulillah.

    hi follow sini :)

    ReplyDelete
  6. Oh, saya selalu nampak produk Youth ni tapi baru perasan ia produk Shaklee rupanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? hehe
      Shaklee selalunya sinonim dengan vitamins kan..

      Delete
  7. Jenama yg boleh di percayai Youth ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya atie. in sha allah. sebab dah ada pelbagai ujian yang dijalankan. :-)

      Delete
  8. Bagus ni. Tapi harga dia memang sangat mampu tengok ajelah buat masa ni. Huhu.

    Salam singgah sini dan salam kenal. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha allah, 1 hari nanti boleh cuba. harga boleh tahan dan kesan pun memang boleh tahan..hehe

      Delete
  9. eh... sy rs mcm kenallah nurul amelza tu..

    ReplyDelete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.