Thursday, 5 September 2019

Testimoni Youth Shaklee: Jeragat Semakin Hilang

Orang kata jeragat yang 'mewarnai' wajah agak sukar untuk dihilangkan atau dipudarkan. Betul kan?

Namun, pengalaman daripada Puan Salina ini sedikit sebanyak mengubat rasa tidak yakin yang jeragat boleh menghilang atau pudar.

Baca sini:
Jeragat Puan Salina semakin memudar setelah konsisten Youth Shaklee selama setahun

Puan Salina merupakan ummi kepada upline Shaklee kami iaitu Puan Nadiah Suhaidi.

Pada 2017, kulit Puan Salina berubah kepada gambar BEFORE yang mana kulit beliau sebelum ini adalah sangat cerah dan tidak bermasalah.

Mungkin asbab makan ubat TB kerana pernah di diagnose menghidap penyakit TB sebelum ini menjadikan kulit beliau berubah. Salah satu sebab lain mungkin juga disebabkan oleh penggunaan skincare selama 30 tahun yang di claim sebagai semulajadi tetapi tidak berapa semulajadi sebenarnya.

Maka, pada 2018 iaitu pada tahun Shaklee melancarkan produk skincare Youth anak beliau telah menghadiahkan 1 set Youth untuknya.

Hasil konsisten bersama Youth Shaklee selama hampir setahun bermula pada Mac 2018 sehingga kini mengembalikan kulit beliau menjadi lebih sekata dan cerah seperti gambar AFTER.

Baca sini:

Masih boleh yakin ke bila ada yang mengatakan jeragat itu tidak boleh hilang atau pudar?

Baca sini:

Sekiranya anda berminat dan ingin mencuba produk Youth Skincare Shaklee, anda boleh hubungi kami di talian 019-397 9157 untuk maklumat lanjut dan tempahan. 

6 comments:

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.