Tuesday, 15 October 2019

Ostematrix Shaklee | 7 Koleksi Testimoni Yang Terbukti Berkesan

7 koleksi testimoni para pengguna OsteMatrix Shaklee. Sungguh, produk ini memang menjadi pilihan utama pengguna Shaklee.

Harga yang murah, dan kesan yang boleh dirasai dengan cepat.


1. Puan Suraya Mohamad : Bangun Pagi Rasa Segar Dan Mudah Membuang

"Saya suka ostematrix sebab bila bangun pagi rasa fresh. Pagi-pagi pun mudah nak membuang.

Belum pernah rasa lenguh-lenguh atau sakit pinggang jika amalkan oste ni.

Masa hamil pula, kaki cramp tu tak menginggah. Anak yang lahir pun mempunyai tulang yang kuat dan cepat tumbuh gigi"

2. Puan Jacky Bass : Tiada Cramp, Sakit Pinggang, Sakit Gigi Dan Sembelit

"Saya sukakan Ostematrix sebeb ia adalah teman wajib saya sebelum tidur. Saya makan non-stop sejak hamil dan menyusu sepanjang 4 tahun ini. Tiada cramp, sakit pinggang, sakit gigi dan sembelit.

Ostematrix juga pernah menjadi milkbooster especially bila period. paling best sebab tidur lena dan bangun subuh pun senang"

3. Puan Yuzlina Yusof : Sakit Migrain Hilang

"Sejak umur 17 tahun, saya menderita migrai teruk. Terpaksa bergantung kepada pain killer. Sudah lebih 15 tahun begitu.

Tapi sekarang tak lagi selepas saya mencuba Ostematrix Shaklee dan B Complex Shaklee. Alhamdulillah saya tidak lagi bergantung 100% kepada pain killer."

4. Puan Ainniah Zulkefli : Kaki Dah Tak Cramp Semasa Pregnant

"Masa Ain mengandung anak kedua dan jarang sesangat cramp kaki. Tak macam 1st pregnancy (belum consume Oste) yang almost every night cramp kaki yang menyakitkan.

Lagi best bila bangun pagi terasa fresh dan senang, walaupun tidur lambat. Malam pula kena bangun beberapa kali untuk menyusu dan tidur pula cuma 4-6 jam sahaja.

Kalau Ain travel jauh-jauh, pun dah tak lenguh kaki atau sakit badan even berjam-jam dalam kereta."

5. Puan Ida Rashid : Tiada Cramp, Sakit Pinggang, Sakit Gigi Dan Sembelit

"Kak Ida suka Ostematrix sebab dapat bangun dari tidur sepantas kilat.

Ostematrix juga melancarkan pembuangan air besar. Start pregnant sampai baby dah berusia dua tahun memang tak pernah tinggalkan Ostematrix. 

Ostematrix juga menjadi pengganti susu. Kak Ida memang tak suka minum susu cair. Sebelum ni selalu sakit gigi, tapi sekarang Alhamdulillah dah tiada lagi."

6. Puan Liyana Nur Fithal : Tiada Masalah Sembelit, Tidur Lena Dan Mudah Bangun Pagi

"Kak Fit suka sangat Ostematrix sebab tidak adal lagi masalah sembelit.

Mudah nak tidur lena dan bangun awal pagi dengan rasa fresh saja badan. Walaupun tengah menyusukan baby dan anak. Oste memang terbaik"

7. Puan Shieda Balqis : Kaki Jarang Cramp Masa Mengandungkan Kembar

"Masa saya pregnant twin, setiap malam sebelum tidur memang ambil Ostematrix 6 biji sehari. Memang jarang sangat kena simpul biawak atau kaki cramp.

Masa berpantang pula, masalah sembelit tiada lagi dan tak perlu ke toilet sebab bersalin czer.

Dan 1 lagi, saya memang tidak boleh susu segar. Jadi Ostematrix la yang membantu saya mendapatkan sumber kalsium."

Seronok kan baca pengalaman bersama Ostematrix Shaklee yang dikongsi oleh pengguna. Sangat membantu dalam kehidupan harian tanpa mengira usia dan gender.

Baca juga:

Sekiranya anda berminat dan ingin mencuba produk Ostematrix Shaklee, anda boleh hubungi kami di talian 019-397 9157 untuk maklumat lanjut dan tempahan ataupun klik sahaja button Whats App di bawah sebelah kiri blog.

7 comments:

  1. saya pun jarang minum susu, mmg kena ambil supplement kalsium..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita ni.. tak boleh telan susu langsung.. bau pun tak boleh..hihi

      Delete
  2. Dah kena fikir nak ambil kalsium ni.. rajin sakit tulang2 lah...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu atie.. kena lengkapkan keperluan kalsium kita..lagi2 kita yang aktif bergerak ni kan.. :-)

      Delete
  3. Bagus juga bila ambil makanan tambahan macam ni. Sekurang-kurangnya membantu juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Sebab kadang tu kte sendiri tak pasti cukup ke tak nutrisi harian yang kita ambil. Kan? 😊

      Delete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.