Thursday, 17 October 2019

Herbal Blend Shaklee | Koleksi Testimoni Masalah Ekzema Dan Ruam

Salah satu produk luaran yang menjadi jualan paling laris ialah Herbal Blend Shaklee. Setiap rumah yang mempunyai anak kecil wajib mempunyai 1 tiub Herbal Blend ini.


1. Testimoni Herbal Blend Shaklee : Ekzema Berkurangan Setelah 1-5 Kali Sapuan

"Kawan Zetty anak dia pun ekzema. Dalam pantang lagi. Habis kulit menjadi kemerah-merahan terutama sekali kat leher. Alhamdulillah, lepas sekali sapuan Herbal Blend, ekzema tu nampak berkurangan"

"Sama dengan anak buah Ju. Kulit yang menggelupas kering jadi ok selepas 5 kali pakai Herbal Blend. Sebelum tu naik merah-merah kat telinga, pelipat leher dan penuh di muka"

2. Testimoni Herbal Blend Shaklee : Ruam Dan Gatal-Gatal Cepat Hilang
"Memang bagus sangat cream ni. Anak naik ruam keping-keping merah, sapu je Herbal Blend sekejap je hilang. Parut pun tak tinggal"

- Puan Tengku Dylla ArYaniey

3. Testimoni Herbal Blend Shaklee : Ekzema Berkurangan Dan Dapat Makan Seafood Semula
"Sejak pakai Herbal Blend tu, ekzema dan berkurang. Ruam-ruam merah tu pun berkurang juga. Masa ekzema dengan ruam tu teruk, sehari dalam 5-6 kali sapu Herbal Blend sebab gatal sangat.

Dalam seminggu, ruam dengan ekzema tu semakin berkurang. So, tak kisah dah nak pantang makanan laut sebab kalau gatal je boleh letak Herbal Blend"

4. Testimoni Herbal Blend Shaklee : Ekzema Berkurangan Setelah 1-5 Kali Sapuan

"Baby serasi dengan cream ni. Hari tu nampak teruk sikit di peha sebab kena pampers. Neena pun tiap kali tukar pampers sapu je Herbal Blend ni.

Sekarang dah kurang dah"

5. Testimoni Herbal Blend Shaklee : Ruam Bayi Pudar Dalam 24 Jam

"Yup, dalam sehari dah makin kurang especially ruam kat pipi sebab baby suka main air liue. So dia kerap naik ruam kat dagu dan pipi.

Letak je Herbal Blend Cream, pagi ni dan esoknya dah makin hilang"

Tuan puan juga mempunyai masalah seperti meraka? Anak atau diri sendiri memghadapi masalah ekzema dan ruam dikulit?

Anda boleh cuba ikhtiar dengan menyapu Herbal Blend Shaklee di kawasan yang bermasalah. Tuan puan yang sudah menggunakan cream ini telah berkongsi kesan bersama anda. Jadi, anda bila lagi?

Baca di sini:

Sekiranya anda berminat dan ingin mencuba produk Herbal Blend Shaklee, anda boleh hubungi kami di talian 019-397 9157 untuk maklumat lanjut dan tempahan ataupun klik sahaja button Whats App di bawah sebelah kiri blog.

Your Bestie:
Hayati Suki
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara

4 comments:

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.