Friday, 11 October 2019

Youth Mask Shaklee : 4 Testimoni Berkesan Mask Shaklee

Meriah di group Whats App berkongsi cerita tentang kehebatan Youth Mask Shaklee. Masing-masing gembira dengan kulit selepas Youth Mask menjalankan kerjanya di muka sendiri, terutama sekali jika menggunakan bersama produk Youth Shaklee yang lain.


Nak tahu apa kata mereka yang hebat ini? Jom kita tengok review mereka ini.

1. Kulit Nampak Lebih Cerah Dan Glowing - Pn.Nadiah Suhaidi
"Rasa dah tak boleh tinggal Youth Mask ni. Awal-awal guna, memang Nad pakai hari-hari. Effect dai cepat sangat, terus kulit nampak cerah dan glowing.

Pores juga cepat kecut. Pergi mana-mana, Nad akan share tentang bestnya Youth Mask Shaklee ni" 

2. Husband Suka Sebab Muka Rasa Fresh - Pn.Shazwani Aika
"Husband Wanie dah fall in love sangat kat Youth Mask Shaklee. Hari-hari suruh sapu mask kat muka dia.

Dia kata muka rasa fresh, bersih. kurang berminyak dan moist. Siap cakap lagi, kalau habis bagitau. Nanti abang bagi duit."

3. Jerawat Cepat Kecut - Pn. Wana Sulaiman
"Rasa macam dah tak boleh tak ada Youth Clay Mask tu.

Kat dagu Wana selalu naik jerawat. Tapi tak risau dah sebab laju betul jerawat tu kecut bila pakai clay mask. Semalam Wana beli lagi 2 unit terus"

4. Kulit Lebih Licin & Bersih - Pn. Eina Md Ali
"Eina suka Youth Mask ni. Kulit rasa lebih bersih dan licin je lepas pakai..

Memang betul, kulit terus jadi glowing dan nampak fresh je. Kawan-kawan pun tegur. Eina paling suka Youth Clay Mask Shaklee ni"

Seronok kan tengok mereka review tentang Youth Mask Shaklee ni? Lebih teruja untuk memliki sendiri kan?

Sekiranya anda berminat dan ingin mencuba produk Youth Skincare Shaklee, anda boleh hubungi kami di talian 019-397 9157 untuk maklumat lanjut dan tempahan ataupun klik sahaja button Whats App di bawah sebelah kiri blog.

2 comments:

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.