Tuesday, 26 November 2019

Planner 2020 Giveaway by Messarah

Macam biasa la, 1st blogpost setiap minggu akan dimulai dengan penyertaan giveaway atau pun segmen. Sisyat memang suka sangat join semua tu.

Itu tandanya Sisyat sangat memberikan sokongan kepada kawan-kawan blogger. Menang atau tak, itu lain cerita.

Kali ni Sisyat join Giveaway by Messarah pula.

Setiap tahun baru Sarah memang akan hadiahkan planner kepada kawan-kawan blogger. Jadi, sertailah giveaway ni untuk dapatkan planner cantik tahun 2020 tu. Ekslusif dari kawan blogger kan, itu yang istimewanya.

 Planner 2020 Giveaway by Messarah

Syarat-syarat giveaway :

1) Beralamat di Malaysia
2) Merupakan follower blog Messarah
3) Ada blog


How to join? : 
1) Like page Princess Serra di sidebar blog
2) Create satu blog post bertajuk "Planner 2020 Giveaway by Messarah"
3) Masukkan banner giveaway seperti yang tertera di atas
4) Backlink gambar tersebut ke link blog post ini (paling PENTING!)
5) Dalam blog post tu terpulang lah nak share quotes ke, puisi favourite korang ke, ucapan untuk upcoming birthday (27 december) Sarah ke, nak share goals 2020 ke, terpulang lah. Ikut kretiviti dan keikhlasan masing-masing tau :-)
6) Comment link blog entri korang kat sini ye.

Kepada Sarah, Sisyat ucapkan Happy Birthday in advance ye :-


Semoga sentiasa bahagia, berjaya dan dalam lindungan Allah Taa'la selalu.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)

32 comments:

  1. Semoga berjaya. datang dari segmen yang sama :)

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  2. Good luck Sisyat. Seronok jugak join giveaway ni. Menang ke tak tu lain cerita.... Yang penting, kita support blogger lain. Kan? 😊

    ReplyDelete
  3. Bestnya hadiah planner. Sha memang suka kumpul planner, nak pulak planner yang customized design.

    ReplyDelete
    Replies
    1. puas hati kan kalo dapat planner cantik macam ni :-)

      Delete
  4. Goodluck awak.
    Semoga ada rezeki menang planner.

    ReplyDelete
  5. Datang dari GA yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2019/11/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    ReplyDelete
  6. Good luck Yat..moga ada rezeki Yat. :)

    ReplyDelete
  7. lamanya tak ikut GA ni.. sebab selalu busy jer huaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok join GA ni..dapat jumpa kawan2 baru :-)

      Delete
  8. Semoga ada rezekinya. ^^

    Aien singgah dari segmen sama sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama utk aien juga. moga ada rezeki utk kita kan:-)

      Delete
  9. good luck sis. kite pun join jugak. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck to you too dear..moga ada rezeki kta kan :-)

      Delete
  10. thank you for the sweet wishes hehe <3

    ReplyDelete
  11. datang dari GA yang sama..

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2019/12/planner-2020-giveaway-by-messarah.html

    all the best..:D

    ReplyDelete
  12. Good luck ya Sis Yat☺️

    Ruby dari GA yang sama

    ReplyDelete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.