Wednesday, 4 December 2019

Testimoni Shaklee Collagen Powder : Kesan Jerawat Makin Hilang, Liang Pori Makin Mengecil

Bulan ini (Disember 2019), Shaklee menyediakan harga istimewa terhadap hot item untuk kecantikan kulit iaitu Shaklee Collagen Powder

Baca sini:

Jadi, Sisyat dengan suka hatinya nak berkongsi dengan anda semua feedback positif salah seorang pengguna Shaklee Collagen Powder. Beliau baru ambil Collagen Shaklee ni selama 10 hari, tapi beliau sangat teruja dengan kesannya.


Testimoni Shaklee Collagen Powder Puan Sha Shaaz

"Susulan pengambilan collagen.
kesan jerawat dah tak ada. Licin dan gebu.
Liang roma makin mengecil

Baru pakai 10 paket, tak sia-sia grab 2 box collagen. Alhamdulillah dipertemukan dengan Shaklee.

Set berpantang pun pakai Shaklee. Alhamdulillah, luka czer cepat sembuh. Parut pun makin hilang dan yang paling best susu melimpah ruah berbanding pengalaman anak pertama.

Set kurus pun dah try dan memang berkesan.

Sekarang set kecantikan. Boleh tengok sendiri hasilnya.

Shaklee memang terbaik"

Baca juga:

Alhamdulillah, Sisyat sangat suka kalau pengguna mendapat kesan yang positif seperti ini. Tumpang happy dan gembira untuk beliau.

Sekiranya anda berminat dan ingin mencuba produk promosi Shaklee, anda boleh hubungi kami di talian 019-397 9157 untuk maklumat lanjut dan tempahan ataupun klik sahaja button Whats App di bawah sebelah kiri blog.


Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara

22 comments:

  1. wah! mcm2 produk Shaklee keluarkan skrg ye? Tahniah!

    ReplyDelete
  2. Hai akak..saya dtg singgah sini dan done follow blog akak

    ReplyDelete
  3. now now now why is this so temptinggggg?? haha

    ReplyDelete
  4. orang tgk yati pn tahu.. shaklee mampu beri aura kecantikan dan kesihatan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ummi :-)
      makin naik 3 series ni makin kena jaga..hehe

      Delete
  5. kunjungan balas blog akak.. terima kasih sudi singgah blog sy :)

    ReplyDelete
  6. semakin berumur memang kita kene tambahkan collagen, makin berumur dah makin kendur hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah dana..kilang kolagen dah makin uzur...hehe

      Delete
  7. semoga murah rezeki.. makin bertambah umur semua habis kendur. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan nina..setuju sangat. maklumla kolagen makin habis..hehe

      Delete
  8. Wah bagusnya collagen powder ni ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus sebab boleh on the go.. dalam sachet kan..hehe

      Delete
  9. hi jemput join ye

    https://dramaticyang.blogspot.com/2019/12/1st-giveaway-by-yysella.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi jemput join.. alhamdulillah, dah join :-)

      Delete

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.