Sunday, 5 January 2020

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Giveaway pertama di tahun 2020 yang Sisyat join. Semoga ada rezeki kali ini. Hehe


3 syarat sahaja untuk penyertaan :

1. Follow blog lieyzanordin.com dan link kan 2 cute banner tu.
2. View YT channel sekurang-kurangnya 5 min - - - > KLIK SINI
3. Lepas view 5min subscribe YT channel

Untuk elak SPAM please view dulu baru SUBSCRIBE.


HADIAH-HADIAH

1. 1st prize akan dapat cash RM100 dengan beberapa pilihan buku
2. 2nd prize RM50 dengan touch&go voucher
3. Special gift untuk 5x blogger
4. Mistery box untuk 3x blogger

Untuk mistery box ni special sikit. Blogger berkenaan akan nilai sendiri based on value yang beliau suka. Hints? (macam mana dia repost GA ni)

Menarik kan hadiah-hadiah yang disediakan.

So, jom la meramaikan GA ni. Kita support each others.

Your Bestie a.k.a Your Shaklee Distributor:
Hayati Suki (SisYat)

16 comments:

  1. All the best Sis Yat. ^^ Aien singgah dari GA sama.

    ReplyDelete
  2. Wah menarik giveaway nie ya.. All the best Yat..

    ReplyDelete
  3. good luck kak... kalau dapat yang no 1 atau 2 tu best

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. harap2 ada la rezeki anti ye Dana :-)

      Delete
  4. BW dr segmen yg sama.. good luck.. done follow sini juga

    ReplyDelete
  5. selamat bersegment and goodluck !

    ReplyDelete
  6. Goodluck..semoga ada rezeki juga :)

    ReplyDelete
  7. Good Luck Kak Yat ☺️

    Best sangat aihh hadiah2 nya kan

    Ruby dari GA yang sama.

    ReplyDelete
  8. Good luck. Semoga ada rezeki menang

    ReplyDelete
  9. Good luck. Bw dari giveaway yang sama

    ReplyDelete
  10. Saya just datanbg nak follow blog ni ya..selamat bercontes

    ReplyDelete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.