Sunday, 12 January 2020

January Giveaway by Awesome Dreamer

Happy weekend semua.

Giveaway (GA) kedua Sisyat bagi tahun 2020 sebagai tanda sokongan kepada rakan-rakan blogger.

January Giveaway by Awesome Dreamer

Syarat-syarat nak join giveaway ni:
  1. Follow blog ini. No worries, nanti akan difollowback, insya Allah.
  2. Follow instagram ni >Tee.Ordinary<
Kalau dah follow 2 steps di atas tu, baru boleh proceed ke next steps.
  • Buat new post dengan tajuk; "January Giveaway by Awesome Dreamer"
  • Selitkan sekali banner di atas tu dengan linkkan dekat post ni
Tarikh tamat penyertaan adalah pada 31 Januari 2020.

So, apa yang ditunggu lagi. Jom la memeriahkan GA ni.

Your Bestie a.k.a Your Shaklee Distributor:
Hayati Suki (SisYat)

11 comments:

  1. Semoga berjaya sis yat ummi da join..

    ReplyDelete
  2. Good Luck Kak Yat☺️

    Ruby dari GA yang sama.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum... selamat tahun baru 2020... maaf laa baru sempat nak datang jenguk ke blog ni... insya allah sy akan kembali fokus sm mcm sebelum ni.... harap2 tak serik utk terjah blog sy nanti ya...

    ReplyDelete
  4. Good luck. Semoaga ada rezeki

    ReplyDelete
  5. hai! Nisha bw ke sini ^^ selamat berkenalan
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/01/january-giveaway-by-awesome-dreamer.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih sudi join :)
    all the best!

    ReplyDelete
  7. goodluck dari GA yang sama saya follow sini terus #103 mind followback jika free ya :D

    http://sayesyadiya.blogspot.my

    ReplyDelete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.