Thursday, 18 June 2020

PGMall Medium Beli Belah Online Paling Mudah Dan Jimat

Kebelakangan ini semakin ramai yang memilih untuk membeli belah secara online (atas talian) walaupun hanya satu item sahaja. 

Sejak dunia di serang oleh wabak pandemik Covid19, kesedaran terhadap penjarakan sosial dan sentuhan fizikal di pasaraya atau kedai kian meningkat. 

Situasi sekarang ialah lebih kepada kurang memberi kontak sesama kita. 

Walaupun begitu, kita tetap perlu menjalani kehidupan harian seperti dahulu namun ianya harus dijalani dengan kaedah norma baharu. 

Dan kerana norma baharu inilah, semakin ramai yang menggunakan medium belian secara online atau atas talian ini sebagai alternatif untuk mendapatkan barang keperluan. 

Apakah medium beli belah online yang selalu kalian pilih? Untuk Sisyat, pilihan terbaik kami sekeluarga adalah membeli belah di PGMall.


Kalian sudah pasti kenal tentang PGMall kan? 

PGMall merupakan satu medium beli belah online sepertimana medium online yang lain. 

Tetapi, yang istimewanya PGMall ini ialah merupakan platform perdagangann (E-Commerce) tempatan yang pertama di Malaysia dan ditubuhkan pada tahun 2017. Pelbagai jenis barang yang ditawarkan dengan harga yang berpatutan. 

Ingat ye kalian, platform perdangangan E Commerce tempatan. Bukan calang-calang medium dan ianya setaraf dengan medium E Commerce antarabangsa tau. 

Konsep ConsuMerchant PGMall 


PGMall berkonsepkan ConsuMerchant yang bermaksud pengguna ataupun pembeli di PG Mall boleh berkongsi keuntungan dalam perniagaan dan menjadikan mereka usahawan dengan membina perniagaan tetap di PG Mall. 

Ini membezakan diantara PGMall dan medium beli belah online yang lain. Yang menjadikan PGMall sangat istimewa kepada para usahawan dalam meneruskan perniagaan mereka. 

Kalian pernah dengar atau tahu tentang Iprice? 




Iprice merupakan platform yang memaparkan website E-Dagang yang paling popular di Malaysia. Merujuk kepada laporan di link Iprice https://iprice.my/insights/mapofecommerce/, terdapat 50 website E Dagang paling popular yang menjadi pilihan ramai rakyat Malaysia. 

Daripada 50 website daripada senarai tersebut, PGMall menduduki tangga ke tiga dengan lawatan laman web bulanan sebanyak 1,688,500. Satu angka yang sangat besar. 

Ini menunjukan, PGMall menjadi salah satu pilihan utama rakyat Malaysia dalam membuat belian secara atas talian. 

Dan salah seorang daripada rakyat Malaysia itu mestilah anda dan juga Sisyat kan. 


Tawaran Menarik Daripada PGMall Dengan Hot Day Sales 

Apa yang kalian paling suka bila beli belah samada secara walk in atau atas talian? 

Kalau Sisyat, paling suka adalah bila waktu promosi. 

Dan PGMall menggelarkan waktu promosi mereka dengan nama Hot Day Sales


Hot Day Sales dilakukan setiap hari dengan memperuntukan 3 slot setiap hari iaitu pada jam 10.00 pagi, 4.00 petang dan 9.00 malam. 

Kalau kalian ingin mendapatkan harga yang super jimat dan murah, kalian boleh lah mula shopping online di PGMall ini pada waktu yang telah Sisyat maklumkan tu. 

Setiap kali Hot Day Sales di jalankan, PGMall memberikan tawaran: 
  • Harga rendah paling jimat 
  • Potongan harga sehingga 80% setiap hari terhadap semua item yang terpilih. 
Menarik kan? 

Tawaran sepanjang Hot Days Sales ni membuatkan makin ramai yang nak membeli belah di PGMall. 

Kempen Love You 3000 



Lagi menarik dari PGMall ialah Kempen Love You 3000. 

Macam pernah dengar kan ayat ni? Ayat dari seorang ayah yang penyayang, Tony Stark kepada anak perempuan dia, Morgan Stark. 

Babak paling sedih apabila semua superhero melihat rakaman video selepas Tony Stark meninggal dunia dalam filem Avengers : End Game. 

PGMall menawarkan peluang keemasan kepada semua pelanggannya untuk menyertai kempen ini. 

Setiap pembelian minimum RM30.00 kalian sudah layak untuk menyertai Kempen Love You 3000 ini. Lagi banyak pembelian yang kalian lakukan, lagi tinggi peluang untuk anda memenangi ganjaran yang disediakan. 

PG Mall menyediakan ganjaran berupa hadiah cabutan bertuah kepada pelanggan dalam C-Wallet dengan nilai keseluruhannya RM3000. Lumayan sekali ganjarannya kan! 

Cabutan bertuah bagi kempen ini akan dilaksanakan setiap 2 minggu sekali iaitu pada 15 dan 30 haribulan. Jadi, cepat-cepatlah kita beli belah di sana. Banyak hadiah yang menanti ni. 

Lagipun di PGMall ini terdapat 1 juta produk tempatan dan antarabangsa dari pelbagai kategori termasuk fesyen & aksesori, elektronik, telefon bimbit & tablet, perkakas rumah kediaman & tempat tinggal, kesihatan & kecantikan, kanak-kanak & bayi dan barangan runcit. 

Macam-macam boleh pilih. Dan yang bestnya, boleh sertai Kempen Love You 3000 tu. 


PGMall Sediakan Pulangan Tunai Forever Cash Back Sehingga 3.5% 


Memang banyak sungguh ganjaran yang PGMall sediakan untuk para pelanggannya. 

Setiap kali pelanggan membeli belah di medium ini, pelanggan akan menerima pulangan hasil daripada setiap perbelanjaan. 

Setiap pembeli mampu perolehi pulangan tunai dari 0.5% hingga 3.5% untuk setiap pembelian yang dilakukan di PGMall.

Payweek Bonanza 

Untuk meraikan rakyat Malaysia yang memilih PGMall sebagai medium beli belah online, PGMall menawarkan penghantaran percuma (FREE DELIVERY) bagi setiap pembelian yang bernilai RM50 dan ke atas (daripada kedai/store yang sama). 


Keistimewaan Free Delivary ini hanya dalam tempoh 25hb sehingga 5hb bulan berikutnya sahaja sebagai tanda menghargai anda yang membeli belah di medium itu. 

Banyak yang jimat kan? 

Macam-macam promosi yang kita boleh nikmati hanya di PG Mall. Memang berbaloi-baloi. Potongan harga yang kaw-kaw, cashback lagi, siap ada cabutan bertuah lagi dan tak lupa juga penghantaran percuma semasa hari gaji. Tunggu apa lagi, bertindak sekarang! 

Jom shopping di PGMall gais! 

About PGMall:

Website PGMall: 
https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=258

Website: www.pgmall.my 

Instagram:PGMall.my , https://www.instagram.com/pgmall.my/

FB PGMall: PGMallOfficial

Hashtags:

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #HDS #Payweekbonanza #Loveyou3k
Continue Reading

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.