Friday, 25 September 2020

Testimoni Herb Lax Shaklee : Tiada Lagi Masalah Pencernaan Atau Sembelit

Setiap pagi adalah waktu yang paling bagus untuk melakukan proses pencernaan.

Apabila usus melakukan proses pencernaan, perut akan rasa selesa dan produktiviti sepanjang hari akan lebih baik.

Sebab itu la proses pencernaan perlu lancar.

Tiada masalah sembelit.

Tiada masalah susah membuang.

Tiada masalah buasir.

Di Shaklee, kami ada satu produk yang sangat menjadi kehendak kerana membantu masalah pencernaan.

Ianya ialah Herb Lax Shaklee.

Koleksi Testimoni Herb Lax Shaklee

1)Testimoni Herb Lax Shaklee : Senang Membuang Waktu Pagi

Testimoni Herb Lax Shaklee : Senang Membuang Waktu Pagi


"Saya sesekali je ambil Herb Lax. Tapi bila sesekali ambil tu rasa best sangat. 

Selalunya memang membuang sekali setiap pagi. Bila makan Herb Lax, membuang lebih dari sekali.

Makan banyak pun tak apa. Sebab akan dibuang juga nanti. Terasa ringan je perut sebab tak ada lagi sisa-sisa tak guna tu"

2)Testimoni Herb Lax Shaklee : Masalah Sembelit Tiada Lagi

Testimoni Herb Lax Shaklee : Masalah Sembelit Tiada Lagi

"Salam Jumaat semua. Nak share pengalaman sendiri.

Saya ada masalah sembelit yang agak teruk. Kadang-kadang seminggu dua kali baru membuang, itu pun agak susah.

Lepas dah consume Herb Lax, tiada lagi masalah sembelit. Setiap pagi mudah je nak membuang. Badan pun rasa cergas je"

3) Testimoni Herb Lax Shaklee : Membantu Masalah Buasir

Testimoni Herb Lax Shaklee : Membantu Masalah Buasir

"Alhamdulillah, customer ambil Herb Lax untuk slimming, tapi membantu juga masalah buasir dia.

Kalau nak membuang senang sahaja"

4) Testimoni Herb Lax Shaklee : Pembuangan Menjadi Lancar Dan Tiada Lagi Sembelit

Testimoni Herb Lax Shaklee : Pembuangan Menjadi Lancar


"Hai semua. Saya adalah pengguna Lecithin Shaklee dan Herb Lax yang tegar.

Saya kurus tidak, tapi masalah pembuangan saya jadi lancar. Saya bukan sembelit, tapi saya tidak pernah ada rasa nak buang air besar."

5) Testimoni Herb Lax Shaklee : Senang Membuang Dan Berat Makin Turun

Testimoni Herb Lax : Senang Membuang Dan Berat Makin Turun


"Salam, saya nak share mengenai Lecithin, Alfafa dan Herb Lax.

Dahulu saya memang mengalami masalah sembelit dan kadang-kadang keluar darah ketika buang air besar. Walaupun saya banyak minum air dan makan buah, tapi tetap susah membuang. Kepala jadi pening.

Selepas mencuba Alfafa dan Lecithin, saya dapat membuang setiap hari. Bila ambil Herb Lax pula, makin lawas jadinya. Berat pun makin turun"

Sekiranya kalian ingin memiliki Herb Lax Shaklee, boleh hubungi kami di talian 019 397 9157 atau klik butang Whats App di sebelah kiri blog untuk maklumat lanjut.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.