Wednesday, 7 October 2020

Promo Shaklee Oktober 2020 : Percuma Keahlian Dan Penghantaran

Setelah sekian lama Shaklee tidak mengumumkan item promosi disebabkan wabak pandemik Covid 19 yang menyebabkan stok sangat terhad kerana permintaan yang tinggi, bulan ini Shaklee memberikan anda Set Promo yang hebat.

Promo Shaklee Oktober 2020

Promo Shaklee Oktober 2020

1. Viva Vivix Set

Apa yang anda akan dapat dengan belian Set Viva Vivix:
  • Percuma Keahlian - Jimat RM35.00
  • Percuma Penghantaran - Jimat RM10.00
  • Percuma City Bag Sempena Ulang Tahun ke 25 - Jimat RM25.00
Baca juga: 

Set Viva Vivix Shaklee

Kebaikan Set Viva Vivix
  1. Menguatkan imun sistem
  2. Menguatkan tenaga dalam badan
  3. Menyokong kesihatan minda
  4. Membantu mengawal gula dalam darah
  5. Membantu melindungi sel dalam badan
  6. Menyokong kesihatan jantung
  7. Membantu mengawal berat badan
  8. Menyokong kesihatan mata
  9. Melambatkan proses penuaan
Keistimewaan Vivix yang membantu memberikan kesihatan yang menyeluruh adalah kerana kandungan polifenol dan resvestrol dalam setiap botol. 


Resvestrol merupakan agen anti penuaan yang paling kuat dari alam semulajadi. Kesan anti-inflamasi nya juga adalah 60kali lebih tinggi daripada Aspirin.


Harga Runcit Vvix : RM480.00 / botol
Harga Set Viva Vivix : RM760.00 / 2 botol

Penjimatan sebanyak RM200.00


2. Shaklee Best Seller Set

Apa yang anda akan dapat dengan belian Set Best Seller Shaklee:
  • Percuma Keahlian - Jimat RM35.00
  • Percuma Penghantaran - Jimat RM10.00
  • Percuma City Bag Sempena Ulang Tahun ke 25 - Jimat RM25.00
Shaklee Best Seller Set

Kebaikan Shaklee Best Seller Set
  • Sangat sesuai kepada semua sebagai supplemen harian.
  • Menjadi pilihan para ibu hamil, berpantang dan menyusu

1. Ostematrix Shaklee
  • Membantu elakan  simpul biawak (cramp) dan sembelit.
  • Memberikan kesegaran badan kepada ibu berpantang walaupun berjaga malam
  • Membantu melengkapkan sumber kalsium yang ibu menyusu

2. B Complex Shaklee
  • Membantu mengelakan kecacatan kepada tulang belakang janin.
  • Membantu mengawal stress ketika berpantang
  • Menggalakan penghasilan susu

3. Omega Guard Shaklee
  • Membantu perkembangan otak bayi kerana mengandungi EPA dan DHA
  • Membantu mengawal berat badan dan melancarkan peredaran darah ibu

4. Vitamin C Shaklee
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan
  • Memberikan kulit yang sihat, halus dan cantik.
  • Membantu percepatkan proses sembuh luka bersalin

5. Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee
  • Membantu memulikhkan luka dalaman serta memberikan tenaga kepada ibu.
  • Memekatkan susu ibu serta membantu mengawal berat badan

Sekiranya kalian ingin memiliki Promo Shaklee Oktober 2020, boleh hubungi kami di talian 019 397 9157 atau klik butang Whats App di sebelah kiri blog untuk maklumat lanjut.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara

6 comments:

  1. Banyaknya promosi. Banyak free free. Beg tu nampak ekslusif.

    ReplyDelete
  2. Yeahhhaa. Rasa nk lompat bintang. Adsense dah gedik2 dah tu. Selamat mengumpul.

    Header cantik. Teruskan berblogging kak 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu ruby. Sebab awok lerr kakakmu ini semangat nk berbloging 😍😍

      Delete
  3. byk betul khasiat and vitamin product ni kan

    ReplyDelete
  4. Lama dah tak ada promo. Sekali SHaklee keluarkan Promosi skali dengan hadiah beg tu rasa tak sabar nak grab jugak.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.