Saturday, 10 October 2020

Sijil Halal Shaklee 2020

Sijil Halal Shaklee Tahun 2020 | Setiap apa yang diambil dan dimakan yang menjadi darah daging kita, perlu la mengetahui tahap halal sesuatu produk terlebih dahulu lebih-lebih lagi bagi muslim.

Muslim memang sangat menitikberatkan tahap halal tersebut.

Di Shaklee, setiap tahun syarikat akan mendapatkan Sijil Halal bagi semua produk Shaklee yang dijual di Malaysia.

Ia dikeluarkan oleh Islamic Service of America (ISA), yang merupakan Organisasi Pemantauan Sijil Halal bagi seluruh negara Amerika yang diiktiraf di seluruh dunia termasuk Halal Jakim.

Setiap tahun, sijil halal ini perlu diperbaharui bagi memastikan setiap produk yang dihasilkan pada tahun tersebut mematuhi piawaian sijil halal yang telah ditetapkan.

Sijil Halal Shaklee 2020 - Senarai Produk
Nak dapatkan status halal ini juga bukannya mudah, banyak proses yang perlu dilakukan oleh company yang apply dari segi bahan yang digunakan, tempat proses sehingga ke packaging.

Sijil Halal Shaklee 2020 - Dari Islamic Service of America

Terima kasih Shaklee kerana mengambil berat soal ini bagi memastikan produk Shaklee yang masuk ke  Malaysia ini terjamin Halal.

Sekiranya kalian ingin mendapatkan produk Shaklee yang terbukti Halal, Whats App Sisyat di talian 019 397 9157 atau klik butang Whats App di sebelah kiri blog untuk bantuan.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara

10 comments:

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.