Wednesday, 21 October 2020

Testimoni Vivix : Kulit Cantik Dan Sihat Dengan Vivix

Testimoni Vivix : Kulit Cantik Dan Sihat Dengan Vivix | Kulit cantik dan sihat memang idaman setiap wanita dan juga lelaki.

Cukup berkeyakinan bila memiliki kulit yang sihat. 


Kerana, kulit wajah mampu memberikan tanggapan pertama yang positif dalam setiap pertemuan atau perhubungan.

Pengambilan makanan atau suplemen bersumberkan polifenol, selain vitamin A,C dan E dalam rutin harian mampu memberikan kulit yang sihat dan cantik. Ini kerana polifenol dan Vitamin ACE merupakan sumber antioksidan tinggi yang menghalang radikal bebas dari merosakan kulit.

Baca juga:

Testimoni Vivix #1 : Vivix Selamatkan Kulit Badan

Semasa saya belajar dulu, keadaan kulit saya teruk. Bermacam-macam jenis ubat-ubatan dah saya cuba, tapi semakin teruk. Semakin lama, semakin sakit dan jadi kudis serta bernanah

Habis penuh satu badan, tak boleh tidur, mengiring, berjalan. Kalau nak mandi, kena air jadi pedih. Sakit tu hanya Allah yang tahu.

Akhirnya keluarga belikan Vivix kepada saya. Saya ambil Vivix secara konsisten. Dengan izin Allah, dalam 2 minggu segala kudis dan nanah menjadi kering.

-Puan Nurul Adila-

Testimoni Vivix #2 : Kulit Suami Semakin Halus

"Husband ambil vivix. Kulit muka memang semakin halus. Sebelum ni ada lubang-lubang bekas jerawat tu ketara sangat, tapi bila dah ambil Vivix lubang-lubang tu semakin kecut.

Garisan halus kat muka pun dah berkurangan. Kulit juga semakin anjal

-Puan Abby Misaha-

Testimoni Vivix #3 : Kulit Rasa Glowing Dan Segar
Rasa macam pati ribena. Kesan dalam tempoh 24jam selepas ambil Vivix ialah kulit rasa glowing dan segar.

-Emma Maembong-

Baca juga:

Testimoni Vivix #4 : Kulit Makin Moist (Lembap) Dan Halus

"Saya dah masuk botol ke 2 Vivix. Obvious part dengan kulit saya, ia rasa moist dan nampak halus je especially kat kulit wajah.

Ira juga tru makan untuk rambut sebab rambut gugur banyak walaupun dah buat treatment"

-Puan Fazira Aziz-

Vivix memberikan kesan positif kepada kulit kerana mempunyai kandungan polifenol yang sangat tinggi. 

Mengambil polifenol dalam diet harian membantu menyihatkan sel-sel badan dan sekaligus memberikan kesan yang sangat baik kepada kulit dan kesihatan.

Baca juga:

Sekiranya kalian ingin memiliki Vivix Shaklee, boleh hubungi kami di talian 019 397 9157 atau klik butang Whats App di sebelah kiri blog untuk maklumat lanjut.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara
Klang, Selangor Kapar, Selangor, Malaysia

8 comments:

  1. Emma Maembong pun makan juga Vivix.

    ReplyDelete
  2. bagusnya Vivix ni.... nmpk mcm fresh saja klu pakai ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu atiey.. sebab polifenol tu bantu sihatkan sel badan ;-)

      Delete
  3. teringin nak beli vivix utk mak..tunggu kumpul duit dl..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha allah boleh beli tu ciktom. Untuk mak, Allah mesti mudahkan. nanti roger sisyat na :-)

      Delete
  4. ramai yang sudah memperkatakan Vivix antara produk terbaik Shaklee

    ReplyDelete
  5. Saya pengguna vivix mmg besttt kulit glowing

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.