Thursday, 29 October 2020

Testimoni Vivix Shaklee : Berpantang Selepas Bersalin Bersama Vivix

Testimoni Vivix Shaklee : Berpantang Selepas Bersalin Bersama Vivix | Selepas bersalinkan bayi yang comel, proses berpantang menjadi perkara yang paling dititik beratkan oleh para ibu.

Kesihatan dalam proses penyembuhan selepas bersalin adalah perkara utama yang perlu para ibu beri perhatian. Tidak kira samada bersalin secara normal atau c-sec (pembedahan).
Di sini, Sisyat kongsikan pengalaman para ibu berpantang selepas bersalin bersama Vivix Shaklee. Mereka telah mengambil Vivix Shaklee semasa dalam tempoh berpantang samada bersalin melalui pembedahan atau secara kelahiran normal

Testimoni Vivix Shaklee #1 : Berpantang Selepas Bersalin Bersama Vivix | Pn Aeinna Musa

Teruja Bila Luka Cepat Baik Dan Badan Pun Bertenaga

"Ena nak kongsi pengalaman Ena sendiri. Ada beza berpantang dengan set berpantang Shaklee bersama Vivix dengan tak. Dua-dua Ena dah rasa.

Masa berpantang anak pertama tak ambil apa-apa suplemen. Luka bersalin lambat baik. Even sebulan dan selepas berpantang pun kadang-kadang datang lagi rasa ngilu tu.

Bila amal Set Berpantang Shaklee termasuk Vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa apa-apa kat tempat jahit. Tapi Ena still jalan slow juga la.

Sendiri rasa pelik dan teruja bila luka cepat sembuh. Badan pun cepat recover, bertenaga dan kulit pun makin berseri.

Ramai yang tegur Ena tak macam baru lepas bersalin"

Testimoni Vivix Shaklee #2 : Berpantang Selepas Bersalin Bersama Vivix | Pn Indira Ananth

Luka Baik Dalam 2 Minggu Dan Badan Sangat Cergas

"Masa anak pertama, saya bersalin Ceaser dan belum kenal Shaklee lagi.

Bersalin anak kedua pun ceaser juga, tapi dah kenal Shaklee. Minum Vivix, luka baik dalam 2 minggu dan rasa cergas sangat-sangat. Orang tegur nampak macam tak pantang.

Masa anak pertama, luka bersalin ambil masa sebulan baru nak baik"

Testimoni Vivix Shaklee #3 : Berpantang Selepas Bersalin Bersama Vivix | Pn Syahida Ali

Muka Tak Pucat Dan Luka Baik Dalam 2 Minggu

"Syida pun berpantang dengan Set Hamil Lengkap Shaklee masa anak pertama dan kedua. Cumanya anak kedua, Syida add on Vivix. Orang memang tegur nampak cergas dalam pantang.

Ena dalam melawat Syida masa pantang anak kedua cakap muka tak pucat langsung macam bukan dalam pantang. Luka dalam 2 minggu dah baik dan tak sakit.

Syida bersalin normal untuk kedua-dua anak Syida. Masa bersalinkan anak kedua, luka kena jahit banyak sikit banding anak pertama sebab doktor kena gunting. Anak lemas dalam perut masa tu"

Testimoni Vivix Shaklee #4 : Berpantang Selepas Bersalin Bersama Vivix | Pn Idayu Rosli

Luka Cepat Baik Dan Tiada Kesan Luka

" Saya bersalin baru ni pun emergency ceaser. Serius takut sangat nak menghadapinya sebab tiada pengalaman ceaser. Tekad beli Vivix sebab baca pengalaman orang yang berpantang dengan Vivix ni best.

Alhamdulillah, luka cepat baik. tiada kesan pun luka tu. Nampak macam garis halus je sekarang. Masa dalam pantang pun tak rasa macam bersalin ceaser. Rasa macam bersalin normal je.

Lepas 3 minggu bersalin, dah boleh mandikan baby dan menjaga kakak-kakak si baby yang berumur 2 dan 3 tahun"

Testimoni Vivix Shaklee #5 : Berpantang Selepas Bersalin Bersama Vivix | Pn Ainniah Zulkefli

Husband Terkejut Bila Luka Dan Tutup Dan Kering

"Ain sempat habiskan Vivix masa pantang sebab tinggal sikit je.

Ini pertama kali Ain berslin secara Ceaser. Luka kat kulit cepat kering.

Hari kedua husband dah tegur. Kulit dan cantum elok dan dak kering. Masa pantang ni juga ambil Zinc Shaklee. Siapa-siapa yang nak bersalin, Ain cadangkan berpantang dengan Vivix bersama Zinc."

Testimoni Vivix Shaklee #6 : Berpantang Selepas Bersalin Bersama Vivix | Pn Shieda Balqis

Luka Cepat Baik Dan Badan Bertenaga Lepas Bersalin Ceaser


"Pertama kali ceaser, masa bersalinkan anak pertama di hujung usia 20an. Tak ambil Vivix tapi ambil set berpantang lengkap dan add on Zinc. Luka pun cepat sembuh dan kering.

Masa bersalinkan anak kedua juga caeaser di usia 30an. Rasa sakit ceaser anak kedua lebih teruk dari ceaser anak yang pertama. Tapi alhamdulillah, asbab ambil Vivix rasa sakit tu kurang. Luka pun cepat kering, badan rasa bertenaga sampaikan hampir lupa tengah berpantang"

Baca juga:


Berminat untuk mencuba Vivix ketika berpantang, boleh hubungi kami di talian 019 397 9157 atau klik butang Whats App di sebelah kiri blog untuk maklumat lanjut.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara
Klang, Selangor Kapar, Selangor, Malaysia

3 comments:

  1. i kena keep this post and save sbb mana tau nanti after 35 baru preggy kan... even tak kwen lagi..kena cari la supplement utk jga nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu atie. Ya, keep this post & boleh bgtau Sisyat tau 😊.
      In sha allah, jodoh atie pasti sampai 1 hari nanti. Amin

      Delete

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.