Monday, 14 December 2020

Giveaway by Rashidahsheresimpleblog

Giveaway by Rashidahsheresimpleblog | Hari ni Sisyat blogwaking ke blog ini dan sebagai tanda sokongan kepada rakan blogger Shida, Sisyat join giveaway ini.

Jadi, Sisyat nak ajak kawan-kawan blogger yang lain juga datang memeriahkan Giveaway by Rashidahsheresimpleblog ni.

Giveaway by Rashidahsheresimpleblog

Klik banner ini untuk mengetahui cara-cara nak menyertai giveaway ni. Mudah dan simple sahaja syarat penyertaannya.

Hadiah pun menarik.

RM10.00 kepada 3 pemenang berjaya yang dipilih secara random wheel spinner. 

Dan, bagi yang tak berjaya mendapat RM10.00 tu pula akan di masukan dalam senarai bloglist Shida. Menarik juga kan.

Masuk bloglist pun Sisyat dah happy sangat.

So, tunggu apa lagi? Jom la join kawan-kawan.

Oh ye, tarikh tutup penyertaan giveaway ini adalah pada 26 Disember 2020 jam 11.59 malam.

Ikhlas, 
Sisyat
-Sokong antara kita-
Klang, Selangor Jalan Sementa, 42000 Klang, Selangor, Malaysia

8 comments:

  1. wah bestnya ada giveaway, saya join juga. Tq info :)

    ReplyDelete
  2. Good luck ;) btw, done follow #141

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari giveaway yang sama :D

    https://www.messarah.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

    ReplyDelete
  4. salam. jalan2 dari giveaway yang sama.

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.