Monday, 11 January 2021

Follower Giveaway By Tangan Gebu

Follower Giveaway By Tangan Gebu | Giveaway pertama yang Sisyat join bagi tahun 2021.

Sisyat suka sangat join giveaway atau segmen daripada rakan blogger yang lain. Untuk tambah kenalan tu salah satu la. Paling best bila dapat jadi salah seorang yang memeriahkan slot tu.

Sebagai tanda sokongan kepada each other la maksud Sisyat.

Untuk Follower Giveaway By Tangan Gebu ni, Sisyat rasa korang patut memeriahkan juga. 

Sebab apa?

Korang tengok la hadiah yang ditawarkan.

Best sangat tau. Ada jute bag, foot mask, Aeon voucher dan banyak lagi.

Tarikh akhir penyertaan Giveaway ni pada 31 Januari 2021.

Nak tahu syarat dan juga nak tengok hadiah yang Sisyat bagitau tu, boleh klik banner di bawah tau.

Follower Giveaway By Tangan Gebu
Sisyat dapat masuk bloglist pun dah OK sangat dah. Tapi, kalau ada rezeki dapat jute bag tu lagi OK. Hehe

Sisyat doakan pada semua yang menyertai giveaway ni, semoga ada rezeki menang salah satu hadiah yang ditawarkan.
Ikhlas:
~Sisyat a.k.a Pengedar Shaklee Kapar Klang~
Rakan Blogger Yang Suka Berkawan

3 comments:

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.